Moj Squeezebox je zdaj z novim zunanjim dacom postal pravi performer. Samo sedim in uživam. Kot da poslušam žlahten izvor zvoka.
lp
Moderatorji: NeOman, MODERATOR, stereoman, Damjane
audiofill je napisal/-a:Me veseli da si spoznal "novi svet" o katerem trebunjam zadnjih nekaj let. Jaz v njem predem kot sit maček in ni variante da grem nazaj na prehistorik cd player. Ga ni takšnega na planetu ki bi spet vzbudil moje zanimanje. Morebiti kakšen dober cd/dvd/hard disk križanec, to ja.
Moj Squeezebox je zdaj z novim zunanjim dacom postal pravi performer. Samo sedim in uživam. Kot da poslušam žlahten izvor zvoka.![]()
lp
.jpg)
Bellerophon je napisal/-a:Ok, recite mi, da imajo tile diski tam vmes, med njimi in luknjami, še eno prozorno ploščo. Ker če je nimajo, bi jaz rajši naredil kakšen bakup podatkov na normalen disk.
Sm ti reku, de se ne ščije po vsem kar je bele barve..lepitunc je napisal/-a:Računalo mi je brsnilo, nevem če si nebi to kišto nabavil za vsak slučaj
http://www.asrock.com/nettop/overview.a ... ON%20330HT
Mestn Pu je napisal/-a:Bellerophon je napisal/-a:Ok, recite mi, da imajo tile diski tam vmes, med njimi in luknjami, še eno prozorno ploščo. Ker če je nimajo, bi jaz rajši naredil kakšen bakup podatkov na normalen disk.
Backup je tako in tako nujen, ko se ti nabere nekaj 100gb muzke in podatkov.
Gigabajti, gigabajti...lepitunc je napisal/-a:Mestn Pu je napisal/-a:Bellerophon je napisal/-a:Ok, recite mi, da imajo tile diski tam vmes, med njimi in luknjami, še eno prozorno ploščo. Ker če je nimajo, bi jaz rajši naredil kakšen bakup podatkov na normalen disk.
Backup je tako in tako nujen, ko se ti nabere nekaj 100gb muzke in podatkov.
Jaro, jaz na tvojem mestu raje nebi preveč o teh gigabajtih....:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost